Työhyvinvoinnin yhtenä tärkeänä osatekijänä on henkilöstön terveyden ylläpitäminen ja edistäminen. Työhyvinvointia voidaan edistää joko 100Sykkeen tiloissa Porissa tai asiakkaan luona.

Henkilöstön sairauspoissaolo maksaa työnantajalle lähteistä riippuen noin 350-500 € / vuorokausi. Sairauspoissaolojen välilliset ja välittömät vaikutukset sen sijaan ovat paljon suuremmat. Yrityksen koosta riippuen jo yhdenkin sairauspoissaolopäivän vähentäminen / työntekijä / vuosi tuo yritykselle huomattavat säästöt. Eniten yksittäisiä sairauspoissaoloja aiheuttaa tuki- ja liikuntaelinsairaidet. Yleisimmät vaivat ovat selkäkivut ja erilaiset olkapäävaivat sekä hartiaseudun lihasten ongelmat. Näistä johtuvat sairauspoissaolot ovat usein pitkiä, joten niiden varhainen tunnistaminen ja aktiivinen ennaltaehkäisy olisi äärimmäisen tärkeää. Juuri muun muassa näihin ongelmiin, me olemme erikoistuneet.

Tarjoamme monipuolisia työhyvinvointipalveluita yritysten, työyhteisöjen ja yhdistysten käyttöön. Voimme rakentaa juuri teille sopivan kokonaisuuden laajasta palveluvalikoimastamme. Meiltä löydät alan ammattilaiset niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin edistämisessä.

Tarjoamme teille Porilaisen monipuolisen keskuksen, josta löytyy erilaisia liikuntapalveluita aina kuntosalitoiminnasta ilmajoogaan ja akrobatiaan. Järjestämme myös erilaisia kuntotestauksia, luentoja sekä koulutuksia yrityksille ja yhdistyksille.

Tarjoamme myös mahdollisuutta tehdä sopimuksia henkilöstöllenne kuntosalimme käytöstä, hieronnoista sekä fysioterapia-kartoituksista.

Myös kokoustilamme Porin Isolinnankadulla on vuokrattavissa käyttöönne.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä
puh. 044 231 6111 (Sami) / myynti@satasyke.fi.
puh. 044 976 5968 (vastaanotto) / satasyke@satasyke.fi.

 

Lataa yritysesite (pdf)