Sinua palvelevat:

Erika Lindroos
Erika Lindroos Toimitusjohtaja, Psykofyysinen fysioterapeutti, työnohjaaja, NLP Master Practitioner

Ota yhteyttä! puh. 044 760 8975

OLEN PSYKOFYYSINEN FYSIOTERAPEUTTI, TYÖNOHJAAJA ja NLP Master Practitioner. Toimin myös yrityksen toimitusjohtajana. Valmistuttuani fysioterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta v. 2006, oli minulla jo vahvana ajatuksena opiskella lisää ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Psykofyysinen lähestymistapa on sydäntäni lähellä ja pidän tärkeänä huomioida ihminen kokonaisuutena, jossa sekä keho että mieli toimivat yhteistyössä. Tämä mielessä lähdin opiskelemaan työnohjausta vuonna 2014 ja valmistuin Satakunnan ammattikorkeakoulusta 2 vuoden opiskelun jälkeen työnohjaajaksi syksyllä 2016. 2014-2016 opiskelin samalla myös NLP:tä. Tiedonjano sekä oppimisen ja ymmärtämisen halu vei minut vielä vuonna 2016 Tampereelle opiskelemaan psykofyysisen fysioterapian erikoistumiskoulutusta ja valmistuin näistä opinnoista 2017. Ahdistuneisuus,traumatisoituneisuus, uupumus, unettomuus ja krooninen kipu ovat teemoja, joiden ympärillä olen työskennellyt. Haluankin toimia lempeänä peilinä sinulle tutkiessasi oman kehosi vaikutusta mieleesi ja päinvastoin.

Vapaa-aikani kuluu perheen sekä 4 lapsen harrastusten parissa. Oman kehomieleni hyvinvoinnin vuoksi myös liikunta kuuluu olennaisena osana elämääni.

Motto: Aidossa kohtaamisessa on mahdollisuus löytää pala itseä: Sinä vapaudut olemaan sinä kun minä olen minä.

Lasse Lindroos
Lasse Lindroos Fysioterapeutti, urheiluhieroja, fascia-asiantuntija

Olen fysioterapeutti (2006), työfysioterapeutti (2011) ja urheiluhieroja (2002). Erityisosaamiseni on tuki-ja liikuntaelin vaivojen hoidossa. Kouluttaudun ja kehitän itseäni jatkuvasti, jotta voisin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Pidän haasteista enkä pelkää kohdata niitä, vaan pyrin etsimään niihin ratkaisuja. Saan onnistumisen elämyksiä voidessani auttaa asiakkaitani ja saadessani heidät voimaan paremmin. Vapaa-aikana kuljetan neljää lastani harrastuksiin sekä pyrin panostamaan perheen yhteiseen aikaan.

Motto: Aina on toivoa!

Sami Nieminen
Sami Nieminen Fysioterapeutti, PhysioTrainer, Yritysmyynti

Yritysmyynti: puh. 044 231 6111

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Satakunnan Ammattikorkeakoulusta v. 2012. Suurimmaksi osaksi olen toiminut tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa, myös lasten fysioterapia on tullut tutuksi. Liikunta on aina kuulunut vahvasti elämääni ja sen vuoksi olen kouluttanut itseni PhysioTraineriksi, jotta voisin auttaa myös Sinua oppimaan ja löytämään liikunnallista elämäntapaa. Urheilutaustaa löytyy yleisurheilun ja pesäpallon parista. Kotona meillä vilistää 2 pientä poikaa, jotka pitävät vanhemmat kiireisenä vapaa-aikana.

Motto: Tekemällä oppii!

Janika Nieminen
Janika Nieminen Lähihoitaja, jalkojenhoidon at, kosmetologi

VALMISTUIN LÄHIHOITAJAKSI vuonna 2008 ja työskentelin kehitysvamma-alalla 9 vuotta. Aloitin jalkojenhoidon ammattitutkinnon opinnot syksyllä 2015 ja valmistuin tutkinnosta tammikuussa 2017. Tästä innostuneena aloitin kauneudenhoitoalan opinnot ja valmistuin kosmetologiksi keväällä 2018. Pidän ihmisläheisestä työstä ja haluan tuoda kohtaamilleni asiakkaille hyvän mielen ja hyvänolontuneen. Vauhtia ei vapaa-ajastani puutu. Siitä pitää huolta kaksi pientä poikaani. Säännöllinen liikunta ja ystävien tapaaminen pitää hyvinvointiani yllä.

Motto: Rakasta elämää, niin elämä rakastaa sinua.

Sami Lampo
Sami Lampo fysioterapeutti

Olen vuonna 2017 valmistunut fysioterapeutiksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Harrastuksiini kuuluvat keilailu, kuntoilu ja lenkkeily. Nautin työssäni ihmisten auttamisesta sekä loputtomasta mahdollisuudesta kehittyä.

Motto: Edesmennyttä legendaa siteeratakseni: “Elämä on ihmisen parasta aikaa!”

Eerika Rinkinen
Eerika Rinkinen Fysioterapeutti, työfysioterapeutti

Olen fysioterapeutti, työfysioterapeutti ja kahden lapsen äiti. Omaan liikuntataustaani kuuluu telinevoimistelua, jalkapalloa ja toiminnallista harjoittelua sekä tutustumista muun muassa sirkustelun alkeisiin. Tunneilleni pyrin luomaan ilmapiirin, jossa jokainen voi nauttia liikunnasta ja kokea onnistumisen elämyksiä. Lastentunneilla motoriset taidot kehittyvät huomaamatta temppuilun ja leikin lomassa!

Motto: Kuuntele kehoasi ja tee asioita, joista pidät. Heittäydy lapsen lailla ja nauti elämästä tässä ja nyt.

Niina Pöysti
Niina Pöysti fysioterapeutti (AMK)

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2009 sekä työskennellyt kuntosali- ja ryhmäliikuntaohjaajana vuodesta 2004. Haluan kannustaa asiakkaitani liikunnallisen elämäntavan pariin sekä luoda heille positiivisia kokemuksia liikunnasta. Oma intohimoni on juokseminen ja autan mielelläni myös muita juoksusta kiinnostuneita siihen liittyvissä haasteissa ja vammoissa. Vapaa-aikani kuluu perheen ja liikuntaharrastusten parissa.

Motto: Pysy liikkeellä kehoasi kuunnellen!

Brandon Solares
Brandon Solares fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Porista 2016. Sitä ennen olen toiminut pitkään urheiluhierojana USA:ssa. Suomessa asuessani olen työskennellyt mm. Mestiksessä Iisalmen Peli-Karhujen/KalPa:n fysioterapeuttina, hierojana ja fysiikkavalmentajana vuosina 2015-2018. Urheilufysioterapia on lähellä sydäntäni, sillä urheilu on kuulunut vahvasti myös omaan elämääni. Olen pelannut jalkapalloa korkealla tasolla USA:ssa ollen U16-18 Olympic Development -tiimissä. Costa Ricassa olen pelannut jalkapalloa ammatikseni. Tulen jatkossakin toimimaan urheilun parissa ja kehitän 100Sykkeen Urheiluklinikkaa parhaiten eri tasoilla urheilevia junnuja ja aikuisia palvelevaksi.