Työnohjaus ja coaching

Työnohjauksessa tutkit, kehität ja arvioit omaa työtäsi koulutetun työnohjaajan avulla. Se on mahdollisuus kohdata erilaisia tunteita ja kokemuksia, joita työssä nousee esiin. Joskus työnohjaus toimii hyvänä ennaltaehkäisevänä keinona työssä jaksamisen varmistamiseksi, toisaalta taas jo olemassa olevien, vaikeiden ja haastavien tilanteiden purkamiseksi sekä työkyvyn ylläpitämiseksi ko. tilanteiden keskellä. Työnohjaajan avustuksella opit tarkastelemaan omaa toimintaasi työssä ja kehittymään työssäsi juuri itsellesi sopivalla tavalla. Työnohjauksessa saatat löytää kadonneen työilon ja motivaation, oppia asettamaan itsellesi tavoitteita, löytää keinoja organisoida työtäsi paremmin tai kasvattaa rohkeutta haasteiden kohtaamiseen.

Työnohjaus on pidempi prosessi, jota kuljet yhdessä työnohjaajan kanssa. Yleensä työnohjaus kestää vuodesta kolmeen vuotta ja tapaamisia on 2-4 viikon välein. Työnohjaus on mahdollista toteuttaa niin yksilömuotoisena kuin ryhmätyönohjauksena.

Työnohjaus on juuri Sinua varten, mikäli:
• haluat kehittyä työssäsi
• työidentiteettisi kaipaa hiomista
• olet halukas tarkastelemaan tapaasi toimia työyhteisössä
• haluat oppia uusia keinoja haastaa itseäsi
• haluat oppia organisoimaan työtäsi paremmin
• kaipaat uutta motivaatiota ja uusia näkökulmia työhösi
• haluat parantaa työsi laatua

Työnohjaus on kaikille aloille soveltuva keino kehittää itseään työntekijänä. Toimintamme on luotettavaa ja lähestymistapamme on ratkaisukeskeinen ja toiminnallinen.

Coaching on työnohjausta lyhyempi prosessi itsensä ja/tai oman työnsä kehittämiseen. Coachausta voidaan käyttää lyhyempänä työnohjauksena, mikäli pitkään sitouttavaan työnohjaukseen ei ole resursseja. Tällöin prosessi kestää yleensä alle 12 kuukautta, keskimäärin 6kk. Tapaamisia voi olla 1-4 viikon välein. Coachauksessa pyritään ratkaisukeskeisillä toimintamalleilla löytämään ihmisestä suurin mahdollinen potentiaali ja opetella sen hyödyntämistä parhaalla mahdollisella tavalla. Myös coaching on mahdollista toteuttaa sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena.

Coachaus toimii myös yksityiselämän tarkastelussa ja tukee erinomaisesti mm. elämäntapamuutosta. Coachauksen avulla voit kehittää vuorovaikutustaitojasi ja ihmissuhteitasi sekä luopua huonoiksi havaituista uskomuksista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä joko puhelimitse 044 976 5968 tai sähköpostitse satasyke@satasyke.fi.


HINNAT:

Mentaalivalmennus & coachaus 60 min    65 €
Mentaalivalmennus & coachaus 90 min    90 €

Yksilö- ja ryhmätyönohjaukset – Pyydä tarjous!


peruutusehdot hoitolaan ja ryhmäliikuntatunneille:
Peruutukset hoitolapalveluihin tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden palvelun hinnan. Ryhmäliikuntatuntien peruutus tulee tehdä viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua, muutoin veloitamme täyden tunnin hinnan.

Hoitolapalveluiden ajanvaraus