Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka tavoitteena on saavuttaa kehon ja mielen kokonaisvaltainen tasapaino. Psykofyysisessä fysioterapiassa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, jossa sekä keho että mieli toimivat vahvassa yhteistyössä. Keho vaikuttaa mieleen ja mieli kehoon. Kohtaamme väistämättä tilanteita, joissa kehomme saattaa reagoida voimakkaasti aiheuttaen mielellekin jännitteitä. Toisinaan myös kehomme hermojärjestelmään jo vuosia sitten tallentuneet toimintamallit aiheuttavat aktivoituessaan hämmentäviä tunteita. Emme välttämättä tiedosta kehossa tapahtuvien fyysisten reaktioiden yhteyttä mielen reagointiin. Tätä yhteyttä ulkopuolisen avustuksella tutkittaessa voimme saavuttaa paremman tasapainon ja itsemme ymmärtämisen tilan.

Psykofyysisessä fysioterapiassa toimitaan sekä kehon että mielen alueella erilaisia menetelmiä käyttäen. Istunto voi koostua mm. kehon asentojen havainnoinnista, hengityksen kuuntelusta ja erilaisista hengitysharjoituksista, liikkumisen aiheuttamista tuntemuksista kehossa ja mielessä, rentoutusharjoituksista ym. Myös keskustelulle on oma sijansa. Psykofyysinen fysioterapia ei ole terapiaa, mutta voi tukea sitä erinomaisella tavalla.

Suosittelemme psykofyysistä fysioterapiaa, mikäli Sinulla on:
• Stressiä, ahdistusta, masennusta, uupumusta ja unettomuutta
• Pitkittyneitä kiputiloja
• Jännitystä
• Kehon hahmottamisen ja tiedostamisen vaikeuksia
• Kehonkuvan ongelmia (mm. syömishäiriöt)

Lempeässä kohtaamisen ilmapiirissä Sinun on turvallista kohdata kehosi lähettämiä viestejä. Rinnallasi on kanssakulkija, joka auttaa Sinua ymmärtämään itseäsi kokonaisvaltaisemmin. Olet aina turvallisissa ja lempeissä käsissä.

Varaa aikasi puhelimitse 044 9765 968, sähköpostitse satasyke@satasyke.fi tai nettiajanvarauksen kautta.


HINNAT:

Psykofyysinen fysioterapia 60 min 69 €


peruutusehdot hoitolaan ja ryhmäliikuntatunneille:
Peruutukset hoitolapalveluihin tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden palvelun hinnan. Ryhmäliikuntatuntien peruutus tulee tehdä viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua, muutoin veloitamme täyden tunnin hinnan.

Hoitolapalveluiden ajanvaraus