PhysioTrainer

PhysioTrainer

PhysioTrainer on Personal Trainer –koulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Tavallisesta Personal Trainerista PhysioTrainer eroaa juuri pohjakoulutuksensa ansiosta: PhysioTraineriksi voi opiskella vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. PhysioTrainerin ohjauksessa voit siis luottaa laatuun! Fysioterapeutin ammattitaidollaan hän pystyy huomioimaan mahdolliset vaivasi ja ongelmasi sekä näin ollen takaamaan turvallisen harjoittelun. Personal Trainer –koulutus tarjoaa fysioterapeutille entistä suuremman työkalupakin kuntoilusi suunnitteluun ja ohjaamiseen.

PhysioTrainerin ohjauksessa olet täten vahvan ammattilaisen asiantuntevissa käsissä.

PhysioTrainerin tarjoamat palvelupaketit räätälöidään juuri Sinun tarpeitasi vastaamaan ja ne voivat sisältää kaikkea harjoitteluohjelman laatimisesta, ohjattuihin treeneihin ja ravitsemuksen suunnitteluun. Meiltä on saatavilla myös mentaalivalmennusta prosessisi tukemiseksi. Kuljemme matkaa kanssanne juuri niin pitkälle kuin haluatte. Ilmainen alkukartoitus (30 min.), joka ei sitouta palvelun ostoon.

Ota yhteyttä joko puhelimitse 044 976 5968 tai sähköpostitse satasyke@satasyke.fi niin suunnitellaan juuri Sinulle sopiva kokonaisuus.


HINNAT:

Ilmainen alkukartoitus (30 min), joka ei sitouta palvelun ostoon.

• Yksilöllinen treeniohjelma 45 €
• Ohjattu tunti 55 €
• Yksilöllinen treeniohjelma ohjattuna 90 €
• Paripaketti: Yksilöllinen treeniohjelma sinulle ja kaverillesi + ohjattu yhteistunti 70 € /hlö
• Ravintosuunnitelma (sis. ruokapäiväkirjan analyysin + ravintosuunnitelman) 85 €

Tässä esimerkkejä paketeista, kysy myös muita vaihtoehtoja:
• Sykepaketit sisältävät kuntotestauksen, yksilöllisen treeniohjelman, ravintosuunnitelman ja sähköpostituen. Hinnat eivät sisällä mahdollisia liikuntatilojen käyttömaksuja.

1 kk Sykepaketti + 4 ohjattua tuntia: 350 € /kk

3 kk Sykepaketti + 12 ohjattua tuntia: 350 € /aloituskuukausi, jatkokuukaudet 200 € /kk

6 kk Sykepaketti + 18 ohjattua tuntia: 350 € /aloituskuukausi, jatkokuukaudet 140 € /kk


peruutusehdot hoitolaan ja ryhmäliikuntatunneille:
Peruutukset hoitolapalveluihin tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden palvelun hinnan. Ryhmäliikuntatuntien peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua, muutoin veloitamme täyden tunnin hinnan.

 

physiotrainer-logo

Hoitolapalveluiden ajanvaraus