Lasten synttärit

Haluatko tarjota lapsellesi uuden ja erilaisen tavan juhlia syntymäpäiväänsä? Tuo koko kööri viettämään riemukasta synttäripäivää SataSykkeen innostavaan ympäristöön liikunnallisella teemalla. Tutustu iloisiin synttäripaketteihimme alta.

Lisätiedot ja tilaukset: Suoraan nettiajanvarauksen kautta tai sähköpostitse satasyke@satasyke.fi tai puhelimitse 044 976 5968.

Syntymäpäivien ajanvaraus

 

 


Temppusynttärit 

Kesto: 90 min

Sisältää: 45 min ohjatun hauskan tempputunnin temppusalissa, lahjojen avaamisen ja herkuttelun synttäritilassa sekä vapaata hassuttelua temppusalissa jäljelle jääväksi ajaksi. Paketti sisältää myös popcornia, irtokarkkeja, jäätelöpuikot sekä mehua. Halutessanne voitte tuoda tarjottavia myös itse.

Hinta 165 €, max. 10 hengelle, jos lapsia on yli 10, veloitamme lisähintaa 8 € /lapsi.

Temppusynttäreitä toteutetaan perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.


Lasten Poolparty -synttärit

2 tunnin synttäripaketti upealla sauna-osastollamme. Uima-allas upeine vaihtuvine valoineen tarjoaa tunnelmaa ja musiikki langattomasti, niin altaalle kuin saunaan nostaa bileet kattoon. Lahjojen avaaminen ja herkuttelut samassa tilassa olevissa oleskelutiloissa. Paketti sisältää popcornia, irtokarkkeja, limsaa sekä mehua. Lisätilauksesta voi myös valita hampparin ja ranskalaiset (GrilliPori, valittavat ateriat ohessa). Halutessanne voitte tuoda tarjottavia myös itse. Valvonta vanhempien vastuulla.

Hinta 165 € max. 10 hengelle, jos lapsia on yli 10, veloitamme lisähintaa 8 € /lapsi.

Lisätilattavat ateriat:

ATERIA 1, hinta 5 €:
Pieni kokolihahampurilainen (mausteet: tuorekurkku, ketsuppi, salaatti ja majoneesi)
Pienet ranskalaiset (mausteet: ketsuppi ja majoneesi)
gp
ATERIA 2, hinta 7 €:
Iso kokolihahampurilainen (mausteet: tuorekurkku, ketsuppi, salaatti ja majoneesi)
Pienet ranskalaiset (mausteet: ketsuppi ja majoneesi)

Poolparty -synttäreitä toteutetaan arki-iltaisin ja viikonloppuisin.


Parkour- synttärit

Kesto: 90 min
Hinta: 165 € , sis. 10 lasta (sankari mukaanlukien), popcornit, irtokarkit, jäätelöpuikko ja mehua. Jos lapsia on yli 10, veloitamme lisähintaa 8 € /lapsi.

Parkour -synttäreillä harjoitellaan tietenkin esteiden ylittämistä mahdollisimman sulavasti eli parkourataan temppusalissa.
Ohjatun parkourtunnin kesto 45 min, jonka jälkeen lapset siirtyvät herkuttelemaan synttäritilaamme. Herkuttelun jälkeen lapset voivat siirtyä vielä temppusaliin parkouraamaan ja testaamaan opittuja taitoja. Varmasti törkeen siistit synttärit, joilla jokainen pääsee kokemaan onnistumisia! Parkour -synttärit soveltuu yli 6-vuotiaille.


Nerf -synttärit

Kesto: 90 min
Hinta: 165 €, sis. 10 lasta (sankari mukaanlukien), popcornit, irtokarkit, jäätelöpuikko ja mehua. Jos lapsia on yli 10, veloitamme lisähintaa 8 € /lapsi.

Nerf -synttäreillä harjoitellaan tarkkuusammuntaa nerf -aseilla ja lopuksi pelataan myös kaupunkisotaa temppusaliin rakennetulla esteradalla. Ryhmä jaetaan kaupunkisotaa varten kahteen joukkueeseen, jotka kisaavat toisiaan vastaan kaupungin kuninkuudesta. Näistä tulee sairaan jännät ja makeet synttärit, joilla pääsee harjoittelemaan taktikointia ja vakoilemaan vastustajia! Nerf -synttäreiden varusteet (aseet ja suojalasit) tulevat meidän puolestamme. Nerf -synttärit soveltuvat yli 6-vuotialle.


Valmiit synttärikutsut

 

Temppusynttärikutsu A4 (PDF) PoolParty -synttärikutsu A4 (PDF) Parkour -synttärikutsu A4 (PDF) Nerf -synttärikutsu A4 (PDF)