Ryhmät lapsille ja nuorille

RYHMÄT LÖYDÄT ALTA. SataSykkeestä löydät aktiivista & innostavaa toimintaa lapsille ja nuorille. Olemme perehtyneet lasten ja nuorten voimaharjoitteluun ja uskomme lasten liikunnassa vahvasti monipuoliseen ja innostavaan tekemiseen. Nimenomaan monipuolisuus on avain onnistuneeseen ja turvalliseen harjoitteluun. Lasten voimaharjoittelu tarkoittaa vahvojen perustusten luomista perusmotoriikan taitoja kartuttamalla sekä niiden asteittaisella kehittämisellä. Ammattilaisten ohjauksessa lasten kehonhallinta, koordinaatio, tasapaino, voima ja liikkuvuus kehittyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä luo loistavan pohjan erilaisille liikuntalajeille.

Vaikka aihe kuulostaa vakavalta, haluamme tarjota tämän kaiken ennen kaikkea riemua ja iloa korostaen! Terveemmän aikuisuuden pohja on terveessä lapsuudessa. Kun on saanut kipinän liikunnan iloon jo lapsena, on suurempi todennäköisyys löytää siitä iloa myös aikuisena. Niinpä haluamme panostaa lastenryhmissämme onnistumisen kokemuksiin, nauruun, yhdessä hassutteluun sekä silmien tuikkeeseen. Oikeaa tekemistä riemukkaassa ja inspiroivassa ympäristössä: Temppusalimme suorastaan kutsuu temmeltämään värikkyydellään ja erilaisilla toiminnallisilla välineillään!

Lukujärjestys 2020 Kevät
 

 


Talvi/Kevät 2020

Ilmoittautuminen ryhmiin täältä.

Lasten ryhmät 2020 starttaavat viikolla 3 ja jatkuvat viikkoon 20 asti.
Huom! Lasten tunteja EI PIDETÄ hiihtolomalla vk 8.

 

Parkour

Mitä on Parkour?
Parkour on Ranskassa 1980-luvulla syntynyt laji, jossa keskitytään kehittämään liikkumiseen tarvittavia taitoja, kuten voimaa, tasapainoa, kestävyyttä ja tarkkuutta. Parkour on itsensä kehittämistä kaikilla tasoilla. Parkourissa pyritään liikkumaan paikasta toiseen mahdollisimman nopeasti sekä sulavasti missä tahansa ympäristössä. Laji vaikuttaa aluksi vaikealta ja fyysiseltä, mutta lajin kauneus on, että sitä voi harrastaa kuka tahansa omalla tyylillään sekä omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Max. ryhmäkoko 15 lasta.
Ohjaajina toimivat Sebastian ja Jonathan.

 

Nuorten ilmajooga

10–14-vuotiaiden lasten ja nuorten ilmajoogan perustason tunti, jolle mukaan voivat tulla kaikki taitotasosta riippumatta. Ilmajooga kehittää vartalonhallintaa, voimaa ja notkeutta. Ilmajooga antaa myös mielenrauhaa ja rentoutta tunnin lopussa tehtävien rentoutusharjoitusten vaikutuksena.

Max. ryhmäkoko 11 lasta.

Ohjaajana toimii Vappu Grönfors.

TaitoTöppöset

4–6-vuotiaille lapsille tarkoitettu toiminnallisen harjoittelun ryhmä. Ryhmä toteutetaan hauskasti yhdessä leikkien ja temppuillen. Ryhmässä lapset opettelevat perusliikuntataitoja ja motoriikkaa ammattilaisen ohjauksessa kiipeillen, hyppien, kierien, pyörien, roikkuen ym. Tärkeintä on herättää lapsessa innostus liikkumista kohtaan ja tartuttaa yhdessä liikkumisen riemu. Max ryhmäkoko 15 lasta.

Ohjaajina toimivat Eerika ja Hanna.