Ryhmät lapsille ja nuorille

RYHMÄT LÖYDÄT ALTA. SataSykkeestä löydät aktiivista & innostavaa toimintaa lapsille ja nuorille. Olemme perehtyneet lasten ja nuorten voimaharjoitteluun ja uskomme lasten liikunnassa vahvasti monipuoliseen ja innostavaan tekemiseen. Nimenomaan monipuolisuus on avain onnistuneeseen ja turvalliseen harjoitteluun. Lasten voimaharjoittelu tarkoittaa vahvojen perustusten luomista perusmotoriikan taitoja kartuttamalla sekä niiden asteittaisella kehittämisellä. Ammattilaisten ohjauksessa lasten kehonhallinta, koordinaatio, tasapaino, voima ja liikkuvuus kehittyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä luo loistavan pohjan erilaisille liikuntalajeille.

Vaikka aihe kuulostaa vakavalta, haluamme tarjota tämän kaiken ennen kaikkea riemua ja iloa korostaen! Terveemmän aikuisuuden pohja on terveessä lapsuudessa. Kun on saanut kipinän liikunnan iloon jo lapsena, on suurempi todennäköisyys löytää siitä iloa myös aikuisena. Niinpä haluamme panostaa lastenryhmissämme onnistumisen kokemuksiin, nauruun, yhdessä hassutteluun sekä silmien tuikkeeseen. Oikeaa tekemistä riemukkaassa ja inspiroivassa ympäristössä: Temppusalimme suorastaan kutsuu temmeltämään värikkyydellään ja erilaisilla toiminnallisilla välineillään!

Varaa – LIIKUNTARYHMÄT 2019 LUKUJÄRJESTYS

Kevätkausi 2019

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 1.1.2019.

Lasten ryhmät 2019 starttaavat viikolla 3 ja jatkuvat viikkoon 18 asti.
Huom! Lasten tunteja EI PIDETÄ hiihtolomaviikolla (vko 8).

• Kausimaksu 155 €
• sisaralennus 10 %

 

Parkour

Mitä on Parkour?
Parkour on Ranskassa 1980-luvulla syntynyt laji, jossa keskitytään kehittämään liikkumiseen tarvittavia taitoja, kuten voimaa, tasapainoa, kestävyyttä ja tarkkuutta. Parkour on itsensä kehittämistä kaikilla tasoilla. Parkourissa pyritään liikkumaan paikasta toiseen mahdollisimman nopeasti sekä sulavasti missä tahansa ympäristössä. Laji vaikuttaa aluksi vaikealta ja fyysiseltä, mutta lajin kauneus on, että sitä voi harrastaa kuka tahansa omalla tyylillään sekä omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Max. ryhmäkoko 15 lasta.
Ohjaajina toimivat Sebastian ja Jonathan.

 

Nuorten ilmajooga

10–14-vuotiaiden lasten ja nuorten ilmajoogan perustason tunti, jolle mukaan voivat tulla kaikki taitotasosta riippumatta. Ilmajooga kehittää vartalonhallintaa, voimaa ja notkeutta. Ilmajooga antaa myös mielenrauhaa ja rentoutta tunnin lopussa tehtävien rentoutusharjoitusten vaikutuksena.

Max. ryhmäkoko 11 lasta.

Ohjaajana toimii Vappu Grönfors.

TaitoTöppöset

4–6-vuotiaille lapsille tarkoitettu toiminnallisen harjoittelun ryhmä. Ryhmä toteutetaan hauskasti yhdessä leikkien ja temppuillen. Ryhmässä lapset opettelevat perusliikuntataitoja ja motoriikkaa ammattilaisen ohjauksessa kiipeillen, hyppien, kierien, pyörien, roikkuen ym. Tärkeintä on herättää lapsessa innostus liikkumista kohtaan ja tartuttaa yhdessä liikkumisen riemu. Max ryhmäkoko 15 lasta.

Ohjaajina toimivat Eerika ja Hanna.

 

VoimaJunnut

8–11-vuotiaille lapsille tarkoitettu voimaharjoitteluryhmä. Lasten- ja nuorten voimaharjoitteluun perehtynyt fysioterapeutti ohjaa lapsia turvalliseen voimaharjoitteluun ja sen alkeisiin. Ryhmässä lapsi oppii käyttämään kehonsa voimaa turvallisesti hallitsemalla kehon tukea ja harjoittamalla voimankäytön koordinaatiota. Jokaisen lapsen kohdalla huomioidaan yksilölliset erot. Tämä ryhmä soveltuu hyvin myös ns. oheistreeniharjoituksena eri urheilulajien harrastajille. Max ryhmäkoko 15 lasta.

Ohjaajana toimii Sami Nieminen.