Kuntosali

TOIVOTAMME LÄMPIMÄSTI tervetulleiksi jokaisen erilaisen ihmisen. Oletpa aloitteleva liikkuja tai kokeneempi konkari, tarjoamme sinulle monipuolisen liikuntakeskuksen ja ammattitaitoista palvelua. Meille sinun on helppo tulla, sillä olemme helposti lähestyttävä matalan kynnyksen hyvinvointikeidas. Olemme monipuolinen ja laadukas kuntosali, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset ja helppokäyttöiset Technogymin laitteet.

KUN SAAVUT salille ensimmäistä kertaa, opastamme Sinua henkilökohtaisesti käyttämään laitteita helpottaaksemme kuntoilusi aloittamista. Salimme henkilökunta koostuu kuntosaliharjoitteluun erikoistuneista fysioterapeuteista, jotka laativat Sinulle myös mielellään henkilökohtaisen ohjelman. Tämä takaa harjoittelusi turvallisuuden ja laadun. Kuntosali on käytettävissäsi kulkukortilla joka päivä klo 05-23. Kulkukortin voit ladata vastaanotollamme aukioloaikojemme puitteissa tai verkkokaupassamme.

Erityisryhmät

Olemme pyrkineet huomioimaan myös erityisryhmät ja niinpä laitteistostamme löytyykin useampia pyörätuoliliikkujan kuntoilua helpottavia ratkaisuja. Kohokuvioidut painopakkamerkinnät auttavat myös näkövammaisia painojen valitsemisessa.


Hinnat

KUUKAUSIKORTTI SISÄLTÄÄ ensimmäisellä kerralla tutustumisen saliin ja laitteisiin henkilökunnan kanssa. Kuntosali on käytettävissäsi kulkukortilla joka päivä klo 05–23 ja sen voit ladata vastaanotossa aukioloaikojemme puitteissa.

12 kk 29,90 €/ kk
6 kk 39 €/ kk
3 kk  45 €/ kk
1 kk  49 €/ kk

10-kortti 69 €
Kertamaksu 15 €
Huom! Avainkortti veloitetaan ensimmäisellä kerralla, hinta 15 €.

OPISKELIJAT JA ELÄKELÄISET
–10 % 1 kk, 3 kk, 6 kk ja 10-kortista.

 


Autamme sinut alkuun

OLETKO HARKINNUT KUNTOSALIN ALOITTAMISTA?
Oletko harkinnut kuntosaliharjoittelun aloittamista tai onko edellisestä kerrasta jo jonkin aikaa? Teemme sen nyt helpoksi aloittaa! Matalan kynnyksen uusi ja upea kuntosalimme tarjoaa tähän loistavat laitteet ja puitteet.

ILMAINEN TUTUSTUMINEN
Meillä aina ensimmäinen kuntosalikäynti on ilmainen. Olet siis tervetullut tutustumaan tiloihimme sekä harjoittelemaan vastaanoton ollessa auki (Käynti Isolinnankadun puolelta).

OPASTUSTA / APUA KUNTOSALILLA
Vastaanoton ollessa auki autamme mielellämme sinua kuntosalilla tai vastaamme sinua askaruttaviin kysymyksiin.

PHYSIOTRAINER PALVELUT
Jos haluat yksilöllistä ohjausta, on valintasi tällöin PhysioTrainerimme palvelut. Alkutapaaminen on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Hänen kanssaan suunnittelette yhdessä yksilölliset tavoitteet ja harjoitusohjelmat, jotka sopivat juurin sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.