Fysioterapia

Fysioterapia

Ihmisen elämänkaaren aikana tulee väistämättä eteen tilanteita, joissa fyysinen suorituskyky syystä tai toisesta alenee. Tällöin fysioterapiasta voi olla apua toimintakyvyn parantamisessa. Erilaiset kiputilat ym. häiriöt eivät kuulu tasapainoiseen elämään, joten haluamme tarjota apuamme tilanteesi normalisoimiseksi.

Fysioterapiassa keskeisessä roolissa on alkuhaastattelu, asiakkaan kuuntelu & kohtaaminen, hyvä fyysinen tutkiminen ja kliininen päättely. Laadimme hoitosuunnitelman haastattelun ja tutkimisen pohjalta. Fysioterapia voi sisältää manuaalista käsittelyä, kuntoutusta ja terapeuttista harjoittelua sekä ohjausta ja neuvontaa.

Voit tulla fysioterapiaan joko lääkärin määräämällä lähetteellä tai ilman lähetettä. Lähetteellisestä fysioterapiasta saat Kelan korvauksen hoidostasi. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenetelmä, jolloin maksat hoidostasi vain omavastuuosuuden.

Fysioterapeuttimme huolehtivat ammattitaitonsa ylläpitämisestä ja kehittämisestä säännöllisellä kouluttautumisella. Teemme työtämme suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla.

Varaa aikasi puhelimitse 044 976 5968, sähköpostitse satasyke@satasyke.fi tai alla olevan nettiajanvarauksen kautta.


Fysioterapia hinnat:

Fysioterapia 30 min 45 €
Fysioterapia 45 min 55 €
Fysioterapia 60 min 67 €
Psykofyysinen fysioterapia 71€

Hinnat voimassa 1.10.2019 alkaen

peruutusehdot hoitolaan ja ryhmäliikuntatunneille:
Peruutukset hoitolapalveluihin tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden palvelun hinnan. Ryhmäliikuntatuntien peruutus tulee tehdä viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua, muutoin veloitamme täyden tunnin hinnan.


Hoitolapalveluiden ajanvaraus