Kurssit ja fysioterapian pienryhmät

Fysioterapia pienryhmät

Koska olet viimeksi panostanut itseesi tai huoltanut kehoasi? Olisiko NYT sen aika? Tässä sinulla valittavana useasta eri vaihtoehdosta juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Ryhmistä saat paljon työkaluja oman kehosi huoltoon ja ylläpitoon. Ryhmien ohjaajina toimivat ammattitaitoiset fysioterapeuttimme.

Seuraavat kurssit alkavat viikolla 36 ja jatkuvat viikkoon 43. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 6.8. täällä.


Hinnat syksy 2018:

99 € + yksilöllinen alkukartoitus 49 €.

Ryhmien koko max. 8 henkilöä, joten kaikki saavat yksilöllistä opastusta. Ryhmä toteutuu jos ryhmässä vähintään 4 henkilöä.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi heti!

Varaa – LIIKUNTARYHMÄT LUKUJÄRJESTYS (PDF)
Kehotietoinen syöminen

Kun olet jo kuullut tarpeeksi terveellisestä syömisestä!

Tällä kurssilla opit mikä saa sinut syömään, mitä tapahtuu syömisen aikana, mikä saa sinut lopettamaan syömisen eli lyhyesti, mitä tapahtuu mielessämme ja kehossamme ennen syömistä, syömisen aikana ja sen jälkeen.

Ennen kurssin alkua kaikille tehdään yksilöllinen alkukartoitus, jossa käydään läpi syömistottumuksiasi / historiaasi sekä keskustellaan tavoitteistasi ja suurimmista haasteistasi. Alkukartoituksessa tehdään myös Tanita -kehonkoostumusmittaus.

Kurssi soveltuu miehille, naisille ja nuorille, joiden BMI on yli 25.

Ohjaajana toimii psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Hanna Lehtonen, joka on työskennellyt paljon mm. syömishäiriöoireisten ja kehonkuvaongelmien kanssa.”

Ajankohta: tiistaisin klo 19-20 (4.9.–23.10.)

 

PhysioTraining Core

PhysioTraining Core

Kurssin alussa PhysioTrainer tekee alkukartoituksen, jossa käydään läpi omia tavoitteitasi ja testataan tämänhetkinen coresi voimataso.

Ryhmätunneilla treenataan nimensä mukaisesti keskivartalon lihaksistoa sekä opitaan, miten keskivartalon tulisi toimia oikein suhteessa muuhun kroppaan. Kurssi on selkäryhmää selvästi vaativampi ryhmä eikä sovellu akuutin tai kroonistuneen kivun hoitoon. Näissä tapauksissa suosittelemme selkäryhmään osallistumista.

Kurssin vetäjänä toimii Fysioterapeutti / PhysioTrainer Vappu Grönfors.

Ajankohta: maanantaisin klo 17–18 (3.9.-–22.10.)

 

Selkäryhmä

Selkäryhmä on tarkoitettu kaikille selkäkivuista kärsiville. Ennen ryhmän alkua fysioterapeutti tekee yksilöllisen selän kartoituksen, jolla varmistetaan ryhmään sopivuus ja juuri sinun selällesi sopivat harjoitteet. Ryhmän tavoitteena on selkäoireiden vähentäminen tai niiden ennaltaehkäiseminen.

Ohjaajana toimii Lasse Lindroos.

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 18–19 (5.9.–24.10.)