FirstBeat -Hyvinvointianalyysi

Firstbeat-mittauksella yksilöllistä tietoa arkesi kuluttavista ja palauttavista tekijöistä

Firstbeat -hyvinvointianalyysi kertoo, kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Kolmen vuorokauden ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta.

Tieteellisesti kehitetty hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Mikä Firstbeat analyysi?

Firstbeat on edelläkävijä hyvinvoinnin mittauksissa. Firstbeatilla on yli 15 vuoden kokemus sykkeeseen ja sykevaihteluun perustuvista menetelmistä. Mittauksella on hyvin vahva tieteellinen tausta. Firstbeat-tuotteita käytetään laajasti huippu-urheilussa sekä työhyvinvoinnin kehittämisessä. Mittaus sopii kaikille!

Miksi Firstbeat?

Mitattu tieto auttaa tunnistamaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät.
• Hallitse stressiä – tunnista kuormittavat tekijät
• Palaudu paremmin – näe palaudutko unen aikana
• Liiku oikein – näe liikunnan vaikutukset.

Firstbeatin hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysin avulla selvität, mitkä ovat juuri sinua eniten kuormittavat asiat arjessasi ja mitkä puolestaan auttavat sinua palautumaan. Fysioterapeutti käy yhdessä mittauksen jälkeen analyysin läpi kanssasi ja poimii tärkeimmät asiat, joiden avulla nostat hyvinvointisi uudelle tasolle ja voit sekä henkisesti että fyysisesti paremmin.

Oli tavoitteenasi tehostunut päätöksentekokyky tai suorituskyky, lisääntynyt luovuus, parempi urheilusaavutus tai mielen ja kehon parantunut tasapaino, saat Firstbeat-analyysistä yksilölliset ohjeet oman elämänlaatusi ja onnellisuuden parantamiseksi.

Miten se käytännössä toimii?

1. Saat ostettua Firstbeat hyvinvointianalyysin suoraan verkkokaupastamme, jonka jälkeen saat ohjeet sähköpostiisi ja mitta-anturin postitse kotiisi.
2. Tehtyäsi mittauksen ja palautettuasi anturin mukana tulevassa palautuskuoressa, sovitaan 100Sykkeen fysioterapeutin kanssa hyvinvointianalyysin läpikäyntiaika (30-45min) – varaa aika täällä. Analyysi on mahdollista käydä läpi joko kasvokkain 100Sykkeellä (Porissa) tai JokiFysiossa (Eurajoella). Palaute on mahdollista antaa myös puhelimitse tai tietokoneen välityksellä. Mittauksen voi suorittaa missä tahansa Suomessa silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Osta Firstbeat hyvinvointianalyysi itselle tai lahjaksi.


Hinnasto:
• FirstBeat -hyvinvointianalyysi 159 €

Jos olet kiinnostunut Firstbeat -analyysistä isommalle porukalle esim. työporukalle –  kysy tarjousta: sami@satasyke.fi

 

VERKKOKAUPPA Hoitolapalveluiden ajanvaraus