Ryhmät aikuisille

Ryhmäliikuntatunnit aikuisille
tutustu ryhmiimme alla.
Ryhmämme tarjoavat mahdollisuuden liikkua ystäviesi kanssa ohjatusti joka viikko. Jokaisessa ryhmässä voit kuntoilla oman kuntotasosi mukaan, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme osaavat huomioida juuri Sinut yksilönä. Haluamme tarjota Sinulle liikunnan iloa ja onnistumisen kokemuksia sekä hyvää oloa niin henkisesti kuin fyysisesti. Ilmapiiri on rento ja helposti lähestyttävä, joten Sinun ei tarvitse jännittää ryhmään osallistumista.

ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta, mutta se onnistuu myös puhelimitse 044 976 5968 tai sähköpostilla satasyke@satasyke.fi. Ilmoittautuessasi kerrothan nimesi, yhteystietosi sekä ryhmän, johon haluat ilmoittautua. Voit liittyä ryhmään missä kohtaa tahansa kautta, kysy lisää vastaanotostamme!


Hinnat Syyslukukausi 2018

Ryhmät alkavat viikolla 34 ja jatkuvat viikkoon 50 asti.

aikuisten syysKAUDEN RYHMÄT

Kertamaksu 13 €
5 -kerran kortti 60 € (voimassa 6 kk)
10-kerran kortti 110 € (voimassa 6 kk)
20-kerran kortti 199 € (voimassa 6 kk)


Käytäntöjä ensikertalaisille:
Iltaisin ryhmäliikuntaan kuljetaan Juhana Herttuankadun puolelta. Ovi avataan hiukan ennen tunnin alkua. Kengät ja ulkovaatteet voi jättää eteiseen. Harjoitteluvaatteet voi siirtyä pukemaan pukuhuoneisiin kuntosalin perälle. Tunnin alkua voi jäädä odottelemaan salin perältä löytyville sohville. Tunti maksetaan jälkikäteen vastaanottoon.

5, 10 tai 20 -kerran kortin ostaneet ilmoittavat itsensä tunnille sisään pukuhuoneiden lähellä olevalla näytöllä. Tämä poistaa yhden käyntikerran kortilta. Mikäli kirjausta ei ole jostain syystä tehty, veloitamme tunnin jälkeen käyntikerran erikseen.

Varaa – LIIKUNTARYHMÄT LUKUJÄRJESTYS (PDF)

 

Fascial

Tunti koostuu kehoa ja mieltä huoltavasta toiminnallisesta liikkuvuusharjoittelusta. Harjoittelu perustuu faskioiden, eli kehon lihaskalvoketjujen läpikäymiseen, joka kehittää tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta sekä koordinaatiota. Rauhallinen ja palauttava tunti loppurentoutuksella. Sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta, tavallisille liikkujille ja hyvinvoinnin arvostajille, että huippu-urheilijoille osana harjoittelua.

Ohjaajana toimii Erika Lindroos.

Ajankohta: maanantaisin klo 19.

IlmaJooga

Tämä ihana kokemus vie sinut uuteen maailmaan ja voit tuntea itsesi kevyeksi ja notkeaksi. Ilmassa moni asia tuntuu helpommalta kuin maassa ja löydät itsestäsi kokonaan uusia puolia. Ihanassa joogapussukassa köllöttely tunnin päätteeksi rentouttaa kehoa ja mieltä täydellisesti. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta ja aloituskynnys on hyvin matala. Kaikki etenevät oman tasonsa mukaisesti. Onnistumisen elämykset ovat taattuja!

Ilmajoogatunnille pukeudutaan kainalot peittävään paitaan sekä polven yli ulottuviin housuihin, vetoketjut ym. terävät yksityiskohdat vaatteissa ovat kielletty. Oman turvallisuuden vuoksi sekä liinoja säästääksemme kaikki korut, kellot ym. riisutaan ennen tunnin alkua.

Ohjaajina toimivat Vappu sekä Saana.

Ajankohta: tiistaisin klo 19, keskiviikkoisin klo 11 ja torstaisin klo 20.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti koostuu erilaisista tekniikoista, kuten dynaamisesta syvien tukilihasten harjoittamisesta, lihasaktivaatiojärjestyksen opettelusta, voimantuoton ja liikkuvuuden oikeanlaisesta kohdistamisesta, lihaskalvojen huoltamisesta ym. Fysioterapeutin yksilöllisessä ja turvallisessa opastuksessa pääset tutustumaan kehoosi ja sen ominaisuuksiin rauhassa ja voit oppia nauttimaan kehosi toiminnasta entistä paremmin.

Ohjaajana toimii Lasse Lindroos.

Ajankohta: perjantaisin klo 11.

Omnia Teho

8 hengen pienryhmä, jossa harjoitetaan monipuolisesti koko kehon lihasvoimaa, tasapainoa, koordinaatiota ja vartalon hallintaa. Tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni kiertoharjoitteluna.
Ryhmässä etenet oman tasosi mukaan, joten hyvin eri tasoiset kuntoilijat pärjäävät mukana loistavasti. Harjoittelu tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä.

Ohjaajina toimivat Sami ja Erika.

Ajankohta: maanantaisin klo 18 ja tiistaisin klo 11.

Omnia Syke

8 hengen pienryhmä, jossa tavoite on nostaa sykettä ja kohottaa kuntoa. Monipuolinen kiertoharjoittelutreeni, jossa vahvistat myös koko kehosi lihasvoimaa samalla kun kuntosi kasvaa ja rasva palaa. Ryhmässä etenet oman tasosi mukaan, joten hyvin eri tasoiset kuntoilijat pärjäävät mukana loistavasti. Harjoittelu tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä.

Ohjaajana toimii Niina Pöysti.

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 18.

HydroBic -vesiliikuntaryhmä

Kuntoa kohottava, tehokas vesijumpparyhmä kiertoharjoitteluna. Tunnin kesto 45 min.

Ohjaajana toimii Vappu Grönfors.

Ajankohta: tiistaisin klo 17.

Kiertoharjoittelu kuntosalilaitteilla

Ryhmä sopii kaikille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille eikä vaadi aiempaa kokemusta. Ryhmässä opetellaan käyttämään kuntosalilaitteita turvallisesti rennossa ilmapiirissä. Tavoitteena keskittyä olennaisimpiin lihasryhmiin toimintakykymme kannalta sekä antaa valmiudet omatoimiseen kuntosaliharrastukseen.

Ohjaajana toimii Sami Nieminen.

Ajankohta: torstaisin klo 10.

GoFlo

Tunnilla tehdään joustavien köysien kanssa erilaisia sykettä nostavia harjoituksia sekä lihaskuntoliikkeitä. Tämä tehokas tunti sopii kaikentasoisille kuntoilijoille ja erityisesti niille, jotka haluavat nostaa kuntoa ja vahvistaa lihaksia uudella ja hauskalla tavalla.

Ohjaajina toimivat Jasmin, Niina ja Vappu.

Ajankohta: tiistaisin klo 19, keskiviikkoisin klo 19 sekä torstaisin klo 17.

Perheliikunta

Tule liikkumaan yhdessä lapsesi kanssa! Tarjoamme hauskaa yhteistä puuhaa hikitakuulla. Saat viettää aikaa lapsesi kanssa ja samalla treenata tehokkaasti. Myös lapsi oppii näin ollen liikunnallisen ja terveen elämäntavan jo pienestä asti.

Ohjaajana toimii Niina Pöysti.

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 17.