Ryhmät aikuisille

tutustu ryhmiimme alla. Ryhmämme tarjoavat mahdollisuuden liikkua ystäviesi kanssa ohjatusti joka viikko. Jokaisessa ryhmässä voit kuntoilla oman kuntotasosi mukaan, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme osaavat huomioida juuri Sinut yksilönä. Haluamme tarjota Sinulle liikunnan iloa ja onnistumisen kokemuksia sekä hyvää oloa niin henkisesti kuin fyysisesti. Ilmapiiri on rento ja helposti lähestyttävä, joten Sinun ei tarvitse jännittää ryhmään osallistumista.

ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta, mutta se onnistuu myös puhelimitse 044 976 5968 tai sähköpostilla satasyke@satasyke.fi. Ilmoittautuessasi kerrothan nimesi, yhteystietosi sekä ryhmän, johon haluat ilmoittautua. Voit liittyä ryhmään missä kohtaa tahansa kautta, kysy lisää vastaanotostamme!

Lukujärjestys 2019 Syksy

 

 


Hinnat:

Aikuisten ryhmät 2019 starttaavat viikolla 35 ja jatkuvat viikkoon 50 asti.

• 5 -kerran ryhmäliikuntakortti 60 €
• 10 -kerran ryhmäliikuntakortti 110 €
• 20 -kerran ryhmäliikuntakortti 199 €


Käytäntöjä ensikertalaisille:

Iltaisin ryhmäliikuntaan kuljetaan Juhana Herttuankadun puolelta. Ovi avataan hiukan ennen tunnin alkua. Kengät ja ulkovaatteet voi jättää eteiseen. Harjoitteluvaatteet voi siirtyä pukemaan pukuhuoneisiin kuntosalin perälle. Tunnin alkua voi jäädä odottelemaan salin perältä löytyville sohville. Tunti maksetaan jälkikäteen vastaanottoon.

5, 10 tai 20 -kerran kortin ostaneet ilmoittavat itsensä tunnille sisään pukuhuoneiden lähellä olevalla näytöllä. Tämä poistaa yhden käyntikerran kortilta. Mikäli kirjausta ei ole jostain syystä tehty, veloitamme tunnin jälkeen käyntikerran erikseen.

 

IlmaJooga Perus

Tämä ihana kokemus vie sinut uuteen maailmaan ja voit tuntea itsesi kevyeksi ja notkeaksi. Ilmassa moni asia tuntuu helpommalta kuin maassa ja löydät itsestäsi kokonaan uusia puolia. Ihanassa joogapussukassa köllöttely tunnin päätteeksi rentouttaa kehoa ja mieltä täydellisesti. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta ja aloituskynnys on hyvin matala. Kaikki etenevät oman tasonsa mukaisesti. Onnistumisen elämykset ovat taattuja!

Ilmajoogatunnille pukeudutaan kainalot peittävään paitaan sekä polven yli ulottuviin housuihin, vetoketjut ym. terävät yksityiskohdat vaatteissa ovat kielletty. Oman turvallisuuden vuoksi sekä liinoja säästääksemme kaikki korut, kellot ym. riisutaan ennen tunnin alkua.

Etsimme uutta ohjaajaa, ilmajooga jatkuu kun uusi ohjaaja on löytynyt.

IlmaJooga Voima

Ilmajooga Voima on hieman haastavampi tunti kuin Ilmajooga Perus. Tällä tunnilla kehität tehokkaasti vartalonhallintaa ja voimaa sekä saat kokeilla hieman haastavampia asanoita liinan kanssa. Voima -tunnille osallistuminen edellyttää, että olet käynyt muutamalla perustason tunnilla.

Tunnille pukeudutaan kainalot peittävään paitaan sekä polven yli ulottuviin housuihin, vetoketjut ym. terävät yksityiskohdat vaatteissa ovat kielletty. Oman turvallisuuden vuoksi sekä liinoja säästääksemme kaikki korut, kellot ym. riisutaan ennen tunnin alkua.

Ohjaajana toimii Johanna.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti koostuu erilaisista tekniikoista, kuten dynaamisesta syvien tukilihasten harjoittamisesta, lihasaktivaatiojärjestyksen opettelusta, voimantuoton ja liikkuvuuden oikeanlaisesta kohdistamisesta, lihaskalvojen huoltamisesta ym. Fysioterapeutin yksilöllisessä ja turvallisessa opastuksessa pääset tutustumaan kehoosi ja sen ominaisuuksiin rauhassa ja voit oppia nauttimaan kehosi toiminnasta entistä paremmin.

Ohjaajana toimii Lasse Lindroos.

 

Omnia Teho

8 hengen pienryhmä, jossa harjoitetaan monipuolisesti koko kehon lihasvoimaa, tasapainoa, koordinaatiota ja vartalon hallintaa. Tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni kiertoharjoitteluna.
Ryhmässä etenet oman tasosi mukaan, joten hyvin eri tasoiset kuntoilijat pärjäävät mukana loistavasti. Harjoittelu tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä.

Ohjaajina toimivat Sami ja Erika.

Kiertoharjoittelu kuntosalilaitteilla

Ryhmä sopii kaikille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille eikä vaadi aiempaa kokemusta. Ryhmässä opetellaan käyttämään kuntosalilaitteita turvallisesti rennossa ilmapiirissä. Tavoitteena keskittyä olennaisimpiin lihasryhmiin toimintakykymme kannalta sekä antaa valmiudet omatoimiseen kuntosaliharrastukseen.

Ohjaajana toimii Sami Nieminen.

GoFlo

Tunnilla tehdään joustavien köysien kanssa erilaisia sykettä nostavia harjoituksia sekä lihaskuntoliikkeitä. Tämä tehokas tunti sopii kaikentasoisille kuntoilijoille ja erityisesti niille, jotka haluavat nostaa kuntoa ja vahvistaa lihaksia uudella ja hauskalla tavalla.

Ohjaajina toimivat Jasmin, Niina ja Vappu.