Ryhmät lapsille ja nuorille

RYHMÄT LÖYDÄT ALTA. SataSykkeestä löydät aktiivista & innostavaa toimintaa lapsille ja nuorille. Olemme perehtyneet lasten ja nuorten voimaharjoitteluun ja uskomme lasten liikunnassa vahvasti monipuoliseen ja innostavaan tekemiseen. Nimenomaan monipuolisuus on avain onnistuneeseen ja turvalliseen harjoitteluun. Lasten voimaharjoittelu tarkoittaa vahvojen perustusten luomista perusmotoriikan taitoja kartuttamalla sekä niiden asteittaisella kehittämisellä. Ammattilaisten ohjauksessa lasten kehonhallinta, koordinaatio, tasapaino, voima ja liikkuvuus kehittyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä luo loistavan pohjan erilaisille liikuntalajeille.

Vaikka aihe kuulostaa vakavalta, haluamme tarjota tämän kaiken ennen kaikkea riemua ja iloa korostaen! Terveemmän aikuisuuden pohja on terveessä lapsuudessa. Kun on saanut kipinän liikunnan iloon jo lapsena, on suurempi todennäköisyys löytää siitä iloa myös aikuisena. Niinpä haluamme panostaa lastenryhmissämme onnistumisen kokemuksiin, nauruun, yhdessä hassutteluun sekä silmien tuikkeeseen. Oikeaa tekemistä riemukkaassa ja inspiroivassa ympäristössä: Temppusalimme suorastaan kutsuu temmeltämään värikkyydellään ja erilaisilla toiminnallisilla välineillään!


Hinnat kevätkausi 2018

Ryhmät alkavat viikolla 3, jatkuvat viikkoon 20 asti.

LASTEN kevätKAUDEN RYHMÄT
175 € /yhteensä (laskutus yhdessä erässä)
(95 € /laskutus kahdessa erässä)

Ilmoittautumiset sähköisen ajanvarauksemme kautta, s-postilla satasyke@satasyke.fi tai puhelimitse 044 976 5968.

Ilmoittautuessasi sähköpostilla, ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi, vanhempien yhteystiedot, ryhmä johon osallistuu ja maksutapa.

VARAA PAIKKASI RYHMIIN Ryhmien lukujärjestykset

 

Lasten jooga yli 8-vuotiaille

Lapsille ja nuorille sopivaa haastetta antava tunti, jossa kehonhallinta, liikkuvuus ja lihasten elastisuus kehittyvät. Joogassa harjoitellaan myös keskittymistä ja rentoutumista, joten se sopii erinomaisesti suorituskeskeisempien harrastusten ja koulun vastapainoksi!

Yli 8-vuotiaiden joogatunnit tiistaisin klo 17.00.

Parkour

Mitä on Parkour?
Parkour on Ranskassa 1980-luvulla syntynyt laji, jossa keskitytään kehittämään liikkumiseen tarvittavia taitoja, kuten voimaa, tasapainoa, kestävyyttä ja tarkkuutta. Parkour on itsensä kehittämistä kaikilla tasoilla. Parkourissa pyritään liikkumaan paikasta toiseen mahdollisimman nopeasti sekä sulavasti missä tahansa ympäristössä. Laji vaikuttaa aluksi vaikealta ja fyysiseltä, mutta lajin kauneus on, että sitä voi harrastaa kuka tahansa omalla tyylillään sekä omien mahdollisuuksiensa mukaan.

• 9-13-vuotiaat torstaisin klo 19–19.55 sekä sunnuntaisin klo 18–18.55.
• 6-8-vuotiaat perjantaisin klo 16.30–17.25 sekä sunnuntaisin klo 17–17.55.

TaitoTöppöset

4-6 -vuotiaille lapsille tarkoitettu toiminnallisen harjoittelun ryhmä. Ryhmä toteutetaan hauskasti yhdessä leikkien ja temppuillen. Ryhmässä lapset opettelevat perusliikuntataitoja ja motoriikkaa ammattilaisen ohjauksessa kiipeillen, hyppien, kierien, pyörien, roikkuen ym. Tärkeintä on herättää lapsessa innostus liikkumista kohtaan ja tartuttaa yhdessä liikkumisen riemu. Max ryhmäkoko 15 lasta.

TaitoTöppöset liikkuvat torstaisin klo 17.00.

VoimaJunnut

8–11 -vuotiaille lapsille tarkoitettu voimaharjoitteluryhmä. Lasten- ja nuorten voimaharjoitteluun perehtynyt fysioterapeutti ohjaa lapsia turvalliseen voimaharjoitteluun ja sen alkeisiin. Ryhmässä lapsi oppii käyttämään kehonsa voimaa turvallisesti hallitsemalla kehon tukea ja harjoittamalla voimankäytön koordinaatiota. Jokaisen lapsen kohdalla huomioidaan yksilölliset erot. Tämä ryhmä soveltuu hyvin myös ns. oheistreeniharjoituksena eri urheilulajien harrastajille. Max ryhmäkoko 15 lasta.

VoimaJunnut rehkivät tiistaisin klo 18.00.