Kuntosali

TOIVOTAMME LÄMPIMÄSTI tervetulleiksi jokaisen erilaisen ihmisen. Oletpa aloitteleva liikkuja tai kokeneempi konkari, tarjoamme sinulle monipuolisen 
liikuntakeskuksen ja ammattitaitoista palvelua. Meille sinun on helppo tulla, sillä olemme 
helposti lähestyttävä matalan kynnyksen hyvinvointikeidas.

KuntosaliPalveluihimme kuuluu monipuolinen ja laadukas kuntosali, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset ja helppokäyttöiset Technogymin laitteet. Laitteiston valinnassa olemme pyrkineet huomioimaan myös vaikeavammaiset liikkujat ja niinpä laitteistostamme löytyykin useampia pyörätuoliliikkujan kuntoilua helpottavia ratkaisuja. Kohokuvioidut painopakkamerkinnät auttavat myös näkövammaisia painojen valitsemisessa.

Kun saavut salille ensimmäistä kertaa, opastamme Sinua henkilökohtaisesti käyttämään laitteita helpottaaksemme kuntoilusi aloittamista. Salimme henkilökunta koostuu fysioterapeuteista, jotka laativat Sinulle myös mielellään henkilökohtaisen ohjelman. Tämä takaa harjoittelusi turvallisuuden ja laadun. Kuntosali on käytettävissäsi kulkukortilla joka päivä klo 05-23. Kulkukortin voit ladata vastaanotollamme aukioloaikojemme puitteissa.

hinnat

1 kk 55 €
3 kk 50 € /kk
6 kk 45 € /kk
12 kk 42 € /kk

10-kortti 69 €
Kertamaksu 15 €
Avainkortti veloitetaan ensimmäisellä kerralla, hinta 10 €.

eläkeläishinnat

1 kk 49,50 €
3 kk 45 € /kk
6 kk 40,50 € /kk
12 kk 37,80 € /kk

10-kortti 62 €
Avainkortti veloitetaan ensimmäisellä kerralla, hinta 10 €.

Kuukausikortti sisältää ensimmäisellä kerralla tutustumisen saliin ja laitteisiin henkilökunnan kanssa. Kuntosali on käytettävissäsi kulkukortilla joka päivä klo 05-23 ja sen voit ladata vastaanotossa aukioloaikojemme puitteissa.


Autamme sinut alkuun

Oletko harkinnut kuntosalin aloittamista?
Oletko harkinnut kuntosaliharjoittelun aloittamista tai onko edellisestä kerrasta jo jonkin aikaa? Teemme sen nyt helpoksi aloittaa! Matalan kynnyksen uusi ja upea kuntosalimme tarjoaa tähän loistavat laitteet ja puitteet.

Ilmainen tutustuminen
Meillä aina ensimmäinen kuntosalikäynti on ilmainen. Olet siis tervetullut tutustumaan tiloihimme sekä harjoittelemaan vastaanoton ollessa auki (Käynti Isolinnankadun puolelta).

Opastusta / apua kuntosalilla
Joka viikon torstaina klo 11.00–11.45 fysioterapeuttimme on paikalla auttamassa ja vastaamassa kysymyksiisi ilman erillistä veloitusta.

PhysioTrainer palvelut
Jos haluat yksilöllistä ohjausta, on valintasi tällöin PhysioTrainerimme palvelut. Alkutapaaminen on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Hänen kanssaan suunnittelette yhdessä yksilölliset tavoitteet ja harjoitusohjelmat, jotka sopivat juurin sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Aloittelevan kuntosalikävijän peruskurssi

Aloittelevan kuntosalikävijän peruskurssi

Tämä on ehdoton valinta silloin kun kuntosaliharjoittelu ei ole vielä tuttua tai koet tarvitsevasi tukea sen aloittamiseen. Kurssi pyörii jatkuvasti, joten mukaan pääset koska vain. Kurssi käynnistyy aina jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo. 19.00 ja kestää 4 viikkoa. Tapaamisia on yhteensä neljä ja ajankohta on aina sama. Jakson aikana opit miksi ja miten kuntosalilla tulisi harjoitella. Käymme läpi laitteet ja niiden toiminnot sekä käytännöt, jotta harjoittelu on sekä turvallista että tehokasta. Pääset myös treenaamaan itse. Ilmoittautumiset ja tiedustelut puh. 040 976 5968 tai sähköpostilla satasyke@satasyke.fi.

Kurssin hinta vain 99 € sisältäen
• 1kk kuntosalikortin
• 4 ryhmäohjausta
• oman kuntosaliohjelman.

Ryhmäkoko 4–10 henkilöä.