Ryhmät aikuisille

Ryhmäliikuntatunnit aikuisille
tutustu ryhmiimme alla.
Ryhmämme tarjoavat mahdollisuuden liikkua ystäviesi kanssa ohjatusti joka viikko. Jokaisessa ryhmässä voit kuntoilla oman kuntotasosi mukaan, sillä ammattitaitoiset ohjaajamme osaavat huomioida juuri Sinut yksilönä. Haluamme tarjota Sinulle liikunnan iloa ja onnistumisen kokemuksia sekä hyvää oloa niin henkisesti kuin fyysisesti. Ilmapiiri on rento ja helposti lähestyttävä, joten Sinun ei tarvitse jännittää ryhmään osallistumista.

ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta, mutta se onnistuu myös puhelimitse 044 976 5968 tai sähköpostilla satasyke@satasyke.fi. Ilmoittautuessasi kerrothan nimesi, yhteystietosi sekä ryhmän, johon haluat ilmoittautua. Voit liittyä ryhmään missä kohtaa tahansa kautta, kysy lisää vastaanotostamme!

Varaa – LIIKUNTARYHMÄT

 

 

 

Perhejooga

PERHEJOOGA – Aikuinen ja 4–11 v. lapsi

Lapsen ja vanhemman kiireetön hetki yhdessäoloon; Joogataan, leikitään ja päästetäään mielikuvitus valloilleen mm. kuvakorttien, teemojen ja tarinoiden avulla. Tunnit aloitetaan vähän vauhdikkaammilla alkulämmitelyleikeillä, jonka jälkeen harjoittelemme jooga-asanoita yhdessä ja erikseen lapsen kanssa, sekä teemme helppoja hengitys- ja rentoutumisharjoituksia tunnin loppupuolella. Jooga kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiokykyä, kehotietoisuutta ja tukee lapsen kehittyvää minäkuvaa hauskalla tavalla. Perhejooga on iloisen rentoa tekemistä ja auttaa tasapainottamaan kiireistä arkea.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

Fascial

Tunti koostuu kehoa ja mieltä huoltavasta toiminnallisesta liikkuvuusharjoittelusta. Harjoittelu perustuu faskioiden, eli kehon lihaskalvoketjujen läpikäymiseen, joka kehittää tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta sekä koordinaatiota. Rauhallinen ja palauttava tunti loppurentoutuksella. Sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta, tavallisille liikkujille ja hyvinvoinnin arvostajille, että huippu-urheilijoille osana harjoittelua.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

IlmaJooga

Tämä ihana kokemus vie sinut uuteen maailmaan ja voit tuntea itsesi kevyeksi ja notkeaksi. Ilmassa moni asia tuntuu helpommalta kuin maassa ja löydät itsestäsi kokonaan uusia puolia. Ihanassa joogapussukassa köllöttely tunnin päätteeksi rentouttaa kehoa ja mieltä täydellisesti. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta ja aloituskynnys on hyvin matala. Kaikki etenevät oman tasonsa mukaisesti. Onnistumisen elämykset ovat taattuja!

Ilmajooga Voima -tunnilla on haastetta jo hieman enemmän. Asanat ja riipunnat ovat perustunneilta tuttuja ja niistä varioidaan yhä haastavampia kokonaisuuksia. Voimatunnilla myös hikitakuu, sillä voimaharjoitteiden osuus on selvästi suurempi.

Ilmajoogatunnille pukeudutaan kainalot peittävään paitaan sekä polven yli ulottuviin housuihin, vetoketjut ym. terävät yksityiskohdat vaatteissa ovat kielletty. Oman turvallisuuden vuoksi sekä liinoja säästääksemme kaikki korut, kellot ym. riisutaan ennen tunnin alkua.

Ilmajoogatunnit kesällä tiistaisin klo 19!

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunti koostuu erilaisista tekniikoista, kuten dynaamisesta syvien tukilihasten harjoittamisesta, lihasaktivaatiojärjestyksen opettelusta, voimantuoton ja liikkuvuuden oikeanlaisesta kohdistamisesta, lihaskalvojen huoltamisesta ym. Fysioterapeutin yksilöllisessä ja turvallisessa opastuksessa pääset tutustumaan kehoosi ja sen ominaisuuksiin rauhassa ja voit oppia nauttimaan kehosi toiminnasta entistä paremmin.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

Omnia Teho

Omnia teho
8 hengen pienryhmä, jossa harjoitetaan monipuolisesti koko kehon lihasvoimaa, tasapainoa, koordinaatiota ja vartalon hallintaa. Tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni kiertoharjoitteluna.
Ryhmässä etenet oman tasosi mukaan, joten hyvin eri tasoiset kuntoilijat pärjäävät mukana loistavasti. Harjoittelu tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

Omnia Syke

Omnia syke
8 hengen pienryhmä, jossa tavoite on nostaa sykettä ja kohottaa kuntoa. Monipuolinen kiertoharjoittelutreeni, jossa vahvistat myös koko kehosi lihasvoimaa samalla kun kuntosi kasvaa ja rasva palaa. Ryhmässä etenet oman tasosi mukaan, joten hyvin eri tasoiset kuntoilijat pärjäävät mukana loistavasti. Harjoittelu tapahtuu Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

Omnia Vatsa-pakara

Omnia vatsa-pakara
8 hengen pienryhmä, jossa pääpaino on keskivartaloa ja pakaroita vahvistavissa ja muokkaavissa harjoitteissa. Hyvin tehokas ja monipuolinen treenimuoto, johon et varmasti kyllästy! Treeni tapahtuu kiertoharjoitteluna Omnia -laitekokonaisuuden ympärillä.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

HydroBic -vesiliikuntaryhmä

Rauhallinen ja nivelystävällinen peruskuntoa kohottava allasjumppa.
Tule rohkeasti mukaan! Tunnin kesto 45 min. Vetäjänä Vappu.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

HydroHiit -vesiliikuntaryhmä

Tehokas ja nopeatempoinen sykettä nostattava kiertoharjoittelu. Tule rohkeasti mukaan! Tunnin kesto 45 min.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

Kiertoharjoittelu kuntosalilaitteilla

Ryhmä sopii kaikille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille eikä vaadi aiempaa kokemusta. Ryhmässä opetellaan käyttämään kuntosalilaitteita turvallisesti rennossa ilmapiirissä. Tavoitteena keskittyä olennaisimpiin lihasryhmiin toimintakykymme kannalta sekä antaa valmiudet omatoimiseen kuntosaliharrastukseen.

Kysy alkavista kursseistamme vastaanotostamme.

 


Hinnat 2018

Jatkuvasti pyörivät ryhmät alkavat viikolla 3, jatkuvat viikkoon 20 asti.

PÄÄSY KAIKKIIN kevätkauden RYHMIIN
• 68 € /kk (4 kk)
270 € /yhteensä (sisältää kaikki syyskauden ryhmät)

PÄÄSY KAIKKIIN kevätkauden RYHMIIN + KUNTOSALIKORTTI
89 € /kk

1 RYHMÄKÄYNTI / VIIKKO
38 € /kk (4 kk) tai
• 149 € / yhteensä (sisältää yhden ryhmäkäynnin/ viikko)

1 ryhmäkäynti / viikko + kuntosalikortti
69 €/ kk

10-kortti
• 110 €

Kertamaksu
• 13 €


Käytäntöjä ensikertalaisille:
Iltaisin ryhmäliikuntaan kuljetaan Juhana Herttuankadun puolelta. Ovi avataan hiukan ennen tunnin alkua. Kengät ja ulkovaatteet voi jättää eteiseen. Harjoitteluvaatteet voi siirtyä pukemaan pukuhuoneisiin kuntosalin perälle. Tunnin alkua voi jäädä odottelemaan salin perältä löytyville sohville.
Tunti maksetaan jälkikäteen vastaanottoon.